Fiskeriets Hus

Få et kig ind i fiskeriets historie i den store fiskeriudstilling på Bagenkop Havn i den gamle smedje.

Se mere om Fiskeriets Hus - klik her

Ildsjæle Fodsporet i Bagenkop

Brug de opsatte QR koder og find vej gennem byen og dens historie. Sporet er på ca 3 km og fører dig fra havnen og ud til naturområdet Fredsbjerg.

Se mere om Ildsjæle Fodsporet - klik her

Langelandsfortet

Langelandsfortet var et militæranlæg fra 1953 til 1993, formålet var at overvåge trafikken i Langelandsbælt, og i tilfælde af krig at hindre fjendtlige skibe i at passere. Fortet havde 4 kanonstillinger med ammunitionsbunkere og var fuldt bemandet.

Anlægget ligger skjult i det smukke landskab og er nu museum, hvor man har mulighed for at gå ned i de forskellige bunkere og kommandocentralen og se hvordan livet formede sig i et tophemmeligt militæranlæg.

Se mere om Langelandsfortet - klik her

Dovns klint

Dovns Klint er et yndet udflugtsmål, stranden består af rullesten og egner sig ikke til at bade fra, men er meget populær blandt lystfiskere. Fra Dovns Klint, der er Langelands sydligste punkt, kan man spadsere langs med stranden til Gulstav klint.

Se mere fra maleren Keld Nielsen

Keld Nielsen © 2014Ristinge Strand

Ristinge Strand kaldes ubeskedent for en af nord Europas bedste badestrande. Standen har fint hvidt sand og er næsten 10 kilometer lang. Man kan blandt andet komme til stranden fra Hesselbjerg, hvor der også findes is kiosk, toiletter og badebro. De fleste steder er vanddybden lav med sandbund, hvilket har gjort stranden populær hos børnefamilier.

Se mere om Ristinge strand - klik her

Vildhestene ved Klise Nor

For besøgende ved Klise Nor, der ligge lidt nord for Bagenkop på Sydlangeland - er synet af en flok vilde ponyer en spændende oplevelse, som både børn og voksne kan glæde sig over. Det er et naturbevaringsprojekt mellem Skov- og Naturstyrelsen og Sydlangelands kommune, der foruden at være til glæde for øens beboere og turister, også går ud på at afgræsse en strandeng på Klise Nor, hvor de vilde Exmoor ponyer er sat ud.

Se mere om vildhestene - klik her

Skovsgaard

Den økologiske gaard byder på oplevelser til alle aldersgrupper. Gå på opdagelse i godsets hovedbygning, se den store traktor- og maskinsamling og meget meget mere.

Læs mere om Skovsgaard - klik her

Langelands Golfbane

Tag et spil golf i den flotte natur på Langelands Golfbane.

Med sine karakterisktiske hatbakker spredt på det 54 hektar store areal byder de 18 huller på varieret og udfordrende golfspil i smuk natur.

Se mere om Langelands Golfbane - klik her